Kurstid: klockan 9-16

Livsmedelslagstiftningen är idag mer flexibel än tidigare. Samtidigt ställs större krav på att företagaren ska ha god kontroll över risker och åtgärder i hela produktionskedjan. Rutiner och program enligt HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) ska finnas och fungera. I slutändan är syftet att de livsmedel som produceras ska vara av hög kvalitet.

Introduktionsdagen kommer att följas upp med en mer tilllämpad
dag 6 april i Umeå. Till denna träff får de av deltagarna som har eller arbetar i företag tillämpa kunskaperna i sin egen verksamhet. Det går också bra att bara gå introduktionsdagen.

Program
• Livsmedelshygien kopplat till livsmedelslagstiftningens krav
• Vad är HACCP? Översikt av upplägg och innehåll
• Flödes- och riskanalyser
• Praktiska exempel

Medverkande
Per Nilsson, erfaren livsmedelskonsult och f.d. livsmedelsinspektör.
Per har som mål att åstadkomma säkra livsmedel av hög kvalitet, med minsta möjliga krångel. Se mer på hans hemsida www.profox.se

Kursavgift
400 kr &plus: moms. Lunch och två fika ingår.

Anmälan
Senast 15 mars till Gröna
Navet tel 090-16 41 83 eller
e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Utskrift av inbjudan

Välkommen med
din anmälan!


Utbildningssamordning för gröna näringarna
www.gronanavet.se