Kalender
|
Torsdag, 20. Januari 2022, 18:00 - 20:00
Träffar : 732
av Per-Gunnar Olofsson
Kontakt Boka på: https://www.weareroot.se/boka/
Plats Root på Sundlingska gården
Kursen sker över två kvällar den 19 & 20 January och tar deltagarna genom grundkunskaperna kring surdegsbakning, såsom hur man matar och håller surdegen vid liv, formning och bakning, i ett positiv och avslappnad miljö. Följ länken för mer info och bokning
Kursen är riktad mot nybörjare i surdegsbakning, ledd av Kerstin som är en självlärd surdegsbagare.
Upplägget är en mix av teoretisk information, tips & råd blandat med praktisk bakning.
Vi bjuder också på kaffe/te och kommer smaka en del bröd.
Kostnaden per person är 750kr och varje deltagare får i slutet av kursen med sig en burk surdeg och en jäskorg med ett bröd att baka av hemma.
Kursen är riktad mot nybörjare i surdegsbakning, ledd av Kerstin som är en självlärd surdegsbagare.
Upplägget är en mix av teoretisk information, tips & råd blandat med praktisk bakning.
Vi bjuder också på kaffe/te och kommer smaka en del bröd.
Kostnaden per person är 750kr och varje deltagare får i slutet av kursen med sig en burk surdeg och en jäskorg med ett bröd att baka av hemma.